top of page
Szerző képeTamás Oskó

A Lovak Közelsége és a Család Generációi Közötti Kapcsolat - avagy "Ne hagyd otthon a Nagymamit"

A modern világ rohanása és a városi élet stressz dózisa gyakran elszigetel minket a természet szépségeitől és az egymással töltött minőségi időtől. A digitális világ állandó jelenléte tovább nehezíti az offline kapcsolattartást, így egyre inkább szükség van olyan helyekre, ahol újra felfedezhetjük a természet és a család jelentőségét...

A Gidrán Major ezen változó igényekre reagálva jelentős átalakuláson ment keresztül, hogy egy igazi "menedékké" váljon a családok számára.

A Gidrán Major a "Családka" Panzió üzemeltetésében új köntösben várja a látogatókat a jövőben. „A természet közelsége, a lovak nyugalma és a családi együttlét varázsa mind hozzájárulnak ahhoz, hogy itt mindenki megtalálja a saját pihenési formáját”Arató Alíz a "Családka Csapat" vendégélmény menedzsere. Az újításoknak köszönhetően az apartmanok még inkább családbaráttá váltak, ahol a gyerekek és a felnőttek egyaránt megtalálják a számukra megfelelő kikapcsolódási lehetőségeket.

"Mit kínálunk?

Családi Élményeket a Természetben... kiváló ár értékben, nagy családnak, sok gyermekkel.. ez a missziónk"


A Gidrán Családi Major célja, hogy összekösse a családokat a természettel és egymással. „Az erdő közelsége és a lovak nyugodt jelenléte segítik a stresszoldást és a feltöltődést. Egy közös lovaglás vagy egy hintótúra felejthetetlen élményeket nyújt, amelyek erősítik a családi kötelékeket” – meséli törzs Vendégünk. A három két-két szobás apartmanban összesen 12 fő élvezheti a természet harapható közelségét, a nagy teret és a szabadtéri játékokat, a kemencét...

A digitális eszközök állandó használata gyakran elszigetel minket egymástól, de a Gidrán Családi Majorban lehetőség nyílik arra, hogy újra felfedezzük a személyes kapcsolatok fontosságát. „A közös programok és a szabadban töltött idő segítenek abban, hogy újra kapcsolódjunk egymáshoz. Az itt töltött idő alatt nem csak pihenünk, de új barátságok is születnek, persze ha szükséges a wifi mindenütt is ott van...” – osztja meg egy másik vendég a tapasztalatait.

A lovaglás, a természetben tett séták és a közös étkezések mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az itt töltött idő valóban minőségi legyen.

A Gidrán Családi Majorban az egészségtudatosság és a fizikai aktivitás központi szerepet kap. „A lovaglás és a természetben töltött idő segít az egészséges életmód kialakításában. A friss levegő és a fizikai aktivitás együttesen hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez” – hirdeti Komjáthy Lili lovas oktató. A majorban nem csak a lovak közelségét élvezhetitek, hanem a természet nyújtotta nyugalmat és csendet is.

Ha szeretnétek elvonulni a városi élet zajától, újra kapcsolatba lépni a természettel és családotokkal, és valódi közösségi élményeket szerezni, akkor a Gidrán Családi Major a tökéletes választás. Itt minden adott ahhoz, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodjatok, legyen szó egy izgalmas lovas kalandról, egy pihentető sétáról az erdőben vagy egy közös családi vacsoráról a szabadban.

„A Gidrán Családi Majorban töltött idő minden alkalommal felüdít minket. Itt a természet és a család egymásra talál” – zárja gondolatait törzsvendégünk.


Látogassatok el hozzánk, és tapasztaljátok meg a Gidrán Családi Major varázsát!


25 megtekintés0 hozzászólás

Comentários


bottom of page