top of page

Árnyas Szaletli    70 Eur / nap

minimum 2 nap

A közösségi hely családok, baráti társaságok, céges rendezvények diszkrét helyszíne. Befogadó képessége akár 20 fő is. Nyílt tűrakó helye a közösség ereje lehet. Amennyiben a Társaság zenét, vagy elektromos eszközöket kíván használni a teljes hálózat több konnektorral biztosítja a maradéktalan élményt. A foglalás magában foglal egy fedett akár 4 fő állandó lakhatására is szolgáló közösségi teret, kábel tv és minimum 6-8 fő kényelmes időtöltését biztosító teraszt is. Adott esetben a fedett közösségi tér opcionálisan bővíthető egy újabb foglalással, amennyiben nagyobb társaságnak kell megfelelnünk. Ezen túl a szabadidő park egy további alternatív tűzrakó/ bográcozó helyet kínál a rendezvény sokszínűségét biztosítva. A közösségi terek további privát kiülői szabadon használhatók a társaság tagjai számára.

156587990.jpg

Kemencés Szaletli 75 Eur / nap

minimum 2 nap

Mint a nevéből is kitűnik a közösségi tér a családok, baráti társaságok cégek kedvence, hiszen a búbos kemence dédanyáink főzési technikájával a rendezvény alatt főzi, süti meg helyettünk az ételeket. Befogadó képessége akár akár 25 fő is. Amennyiben a Társaság zenét, vagy elektromos eszközöket kíván használni a teljes hálózat több konnektorral biztosítja a maradéktalan élményt. A foglalás magában foglal egy fedett akár 4 fő állandó lakhatására is szolgáló közösségi teret, kábel tv és minimum 6-8 fő kényelmes időtöltését biztosító teraszt is. Adott esetben a fedett közösségi tér opcionálisan bővíthető egy újabb foglalással, amennyiben nagyobb társaságnak kell megfelelnünk. Ezen túl a szabadidő park egy további alternatív tűzrakó/ bográcsozó helyet kínál a rendezvény sokszínűségét biztosítva. A közösségi terek további privát kiülői szabadon használhatók a társaság tagjai számára.

További bungaló   65 Eur / nap

Olyan további 4 fő állandó tartózkodására kialakított fedett, szobákkal ellátott közösségi hely, mely az ott tartózkodás komfortjával nyújt lehetőséget vendégeink számára.

Választható programok

20220312_111056 másolat.jpg
received_911125646467427.jpeg
20220208_080420.jpg
Képernyőfotó 2022-02-22 - 15.34.14 másolat.png

Hintótúra:                      75 Eur / fő

Időpont telefonos egyeztetéssel                           (3 óra)

Olyan optimálisan 3 óra időtartalmú vadászhintóval tartott túra, amely Vatya Puszta erdei útvonalain zajlik egy-két hosszabb megállóval a Vendégek igényének megfelelően. A Túra vezetője a Hajtó, aki a ló esetleges sérülésére tekintettel a túrát rövidítheti, vagy megszakíthatja. A Túra időtartalma alatt a vonatkozó kresz és ló jólléti előírások betartása kötelező. A túra résztvevői maximum 5 felnőtt és egy további gyermek, melyre a túravezető tehet ellentétes javaslatot. A túra szervezése, útvonal esemény egyedien változtatható, annak közös egyeztetését közvetlenül a hajtóval kell egyeztetni a túrát megelőzően.

Túra nyeregben:          60 Eur / fő

Időpont telefonos egyeztetéssel                           (3 óra)

Olyan optimálisan 3 óra időtartalmú nyeregben lóháton tartott túra, amely Vatya Puszta erdei útvonalain zajlik egy-két hosszabb megállóval a Vendégek igényének megfelelően. A Túra vezetője, aki a lovak esetleges sérülésére tekintettel a túrát rövidítheti, vagy meg-szakíthatja. A Túra időtartalma alatt a vonatkozó ló jólléti előírások betartása kötelező. A túra résztvevői három ló jármódban stabilan lovagoló személyek lehetnek, amit a túravezető ellenőríz és elfogad figyelemmel a baleset védelmi szempontokra. A túra szervezése, útvonal esemény egyedien változtatható, annak közös egyeztetését közvetlenül a túravezetővel kell egyeztetni a túrát megelőzően.

Fedettpályás lovaglás: 30 Eur / fő

Időpont telefonos egyeztetéssel                           (1 óra)

Egy lovon töltött óra időtartamú lovaglás alapjait bemutató lovas óra, melyet az oktató személyre szab a résztvevő felkészültségét és tapasztalatait figyelembe véve. A lovaglás a Gidrán Major fedett lovaspályán történik maximum további két ló részvételével.

Szabadpályás lovaglás: 30 Eur / fő

Időpont telefonos egyeztetéssel                           (1 óra)

Egy lovon töltött óra időtartalmú lovaglás alapjait bemutató lovas óra, melyet az oktató személyre szab a résztvevő felkészültségét és tapasztalatait figyelembe véve. A lovaglás a Gidrán Major szabadtéri szabvány 20mx40m nagyságú lovaspályán történik maximum további két ló részvételével.

bottom of page