top of page
DSC_5630.JPG
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
DSC_5614.JPG
DSC_5963.JPG
2C4E0DD1-7D65-4CAC-8AC8-43F646EAB7CD_1_105_c.jpeg

A Gidrán Major családi gazdaságként, és a falusi túrizmus keretein belül működő, szállásszolgáltatással is foglalkozó gazdaság. Erdei bungalóink a budapesti és egyéb városi forgatagok után nyújtanak nyugodt, csendes pihenési lehetőséget a természetben. Vendégeink számára. Az Erdei bungalóink közvetlen közelében elhelyezettek tartott és bértartott lovaink, melyek szinte mind a méltán neves hazai fajtákból - Gidrán, Kisbéri, Magyar hidegvérű - kerülnek ki...
A Majorban helyet kapott egy szabadidőpark is, ahol a túrák, hintózás, quadtúrák, és az erdei lézerharc is a család, vagy társaság összekovácsolója lehet. 

Képernyőfotó 2022-02-22 - 15.33.31 másolat.png

A lovak...

...igen. A lovak...

Róluk nem tudunk röviden beszélni. Külön menüpontunkban talál információt róluk. De azt eláruljuk, hogy nálunk lovas kirándulásra, lovas kocsis kirándulásra, futószárazásra is van lehetőség.

Képernyőfotó 2022-02-22 - 15.33_edited.jpg

Megújult három darab két szobás apartmanunk, 

kedves design-al, gyerekbarát felszereléssel, igényes környezetben vár titeket. Ágyneműt, törölközőt, tisztálkodási szereket biztosítunk mindenkinek. A konyha jól felszerelt, mikró, vízforraló, kávéfőző is rendelkezésetekre áll. A szülői hálóban 2 db összetolt egy személyes ágyat, a gyerekszobákban két különálló egyszemélyes ágyat biztosítunk, igény esetén leesésgátlóval. 

Képernyőfotó 2022-02-22 - 15.28_edited.jpg
Képernyőfotó 2022-02-22 - 15.27_edited.jpg

A kikapcsolódás...

Ha kirándultunk, elláttuk a lovakat és kellemesen elfáradtunk, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Begyújthatjuk a kemencét, bográcsozhatunk, grillezhetünk, amit Ön szeretne. Mindezt nyugodt, csendes természetes környezetben, távol a világ zajától...

IMG_0087 másolat_edited.jpg

A programok...

Folyamatos programjaink kiváló kikapcsolódást nyújtanak vendégeinknek. Facebook oldalunkon minden egyes programunkat eseményként meghirdetjük kövesse be facebook oldalunkat), de ha csak simán kirándulna nálunk egyet, annak sincs akadálya.

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
bottom of page