top of page
DSC_6250.JPG

Töltődjetek fel a megújult Gidrán Majorban!

Akácerdő, lovak, kényelmes apartmanok, lovaglás, hintózás, sütögetési lehetőség, kinti játékok kicsiknek és nagyoknak. Erdei, gyerekbarát apartmanjaink maximum 12 fővel várja a kis és nagycsaládokat. A lovak egész nap látogathatóak, de nem etethetőek. A lovas szolgáltatások előre egyeztetett időpontban igénybe vehetőek, érdeklődni a lovas szolgáltatások aloldalon tudtok. 

DSC_5630.JPG
DSC_6264.JPG
DSC_5219.JPG
DSC_6282.JPG
DSC_6216.JPG

Megújult három darab két szobás apartmanunk, 

kedves design-al, gyerekbarát felszereléssel, igényes környezetben vár titeket. Ágyneműt, törölközőt, tisztálkodási szereket biztosítunk mindenkinek. A konyha jól felszerelt, mikró, vízforraló, kávéfőző is rendelkezésetekre áll. A szülői hálóban 2 db összetolt egy személyes ágyat, a gyerekszobákban két különálló egyszemélyes ágyat biztosítunk, igény esetén leesésgátlóval. 

DSC_6365.JPG
DSC_5946.JPG
DSC_6271.JPG
DSC_5983.JPG

Foglalás gombunk a naptárhoz vezet, ahol néhány egyszerű lépésben tudtok ajánlatot kérni és foglalni.

A foglalás véglegesítéséhez 50% előleg megfizetése szükséges. A foglalásról visszaigazoló email érkezik automatikusan, amelyben minden hasznos információt megtaláltok.

A szállást 15:00 órától tudjátok elfoglalni és távozás napján 10:00-ig kell átadni

Az apartmanokhoz nagy kert is tartozik, kültéri játékokkal( Hinta, lengőteke stb), szanetlikkel és egy közös használatú búbos kemencével.

Három apartmanunk tehát kiváló lehetőség nagyobb családi pihenések tervezésére is.

Lovas programok ( egyéni felnőtt és gyereklovaglás szabad vagy fedett pályán, felnőtt tereplovaglás, családi hintótúra) foglalása és egyeztetése a lovas szolgáltatások oldalon lehetséges. 

Csak Ti, a lovak és a természet, igényes környezetben, Gidrán a családi major. 

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
bottom of page