top of page

Programjaink

20220312_111056 másolat.jpg

Hintótúra:          30 000 Ft / fő

Időpont telefonos egyeztetéssel                           (3 óra)

Olyan - optimálisan 3 óra időtartalmú - vadászhintóval tartott túra, amely Vatya Puszta erdei útvonalain zajlik egy-két hosszabb megállóval a Vendégek igényének megfelelően. A Túra vezetője a Hajtó, aki a ló esetleges sérülésére tekintettel a túrát rövidítheti, vagy megszakíthatja. 
A Túra időtartalma alatt a vonatkozó kressz és ló jólléti előírások betartása kötelező. A túra résztvevői maximum 5 felnőtt és egy további gyermek, melyre a túravezető tehet ellentétes javaslatot. A túra szervezése, útvonal esemény egyedien változtatható, annak közös egyeztetését közvetlenül a hajtóval kell egyeztetni a túrát megelőzően.
received_911125646467427.jpeg

Olyan optimálisan 3 óra időtartalmú nyeregben lóháton tartott túra, amely Vatya Puszta erdei útvonalain zajlik egy-két hosszabb megállóval a Vendégek igényének megfelelően. A Túra vezetője, aki a lovak esetleges sérülésére tekintettel a túrát rövidítheti, vagy megszakíthatja. 

Túra nyeregben: 24 000 Ft / fő

Időpont telefonos egyeztetéssel                           (3 óra)

A Túra időtartalma alatt a vonatkozó ló jólléti előírások betartása kötelező. A túra résztvevői három ló jármódban stabilan lovagoló személyek lehetnek, amit a túravezető ellenőríz és elfogad figyelemmel a baleset védelmi szempontokra. A túra szervezése, útvonal esemény egyedien változtatható, annak közös egyeztetését közvetlenül a túravezetővel kell egyeztetni a túrát megelőzően.

Fedettpályás lovaglás: 12 000 Ft / fő

Időpont telefonos egyeztetéssel                                                  (1 óra)

Egy lovon töltött óra időtartamú lovaglás alapjait bemutató lovas óra, melyet az oktató személyre szab a résztvevő felkészültségét és tapasztalatait figyelembe véve. A lovaglás a Gidrán Major fedett lovaspályán történik maximum további két ló részvételével.

Szabadpályás lovaglás: 12 000 Ft / fő

Időpont telefonos egyeztetéssel                                                     (3 óra)

Egy lovon töltött óra időtartalmú lovaglás alapjait bemutató lovas óra, melyet az oktató személyre szab a résztvevő felkészültségét és tapasztalatait figyelembe véve. A lovaglás a Gidrán Major szabadtéri szabvány 20mx40m nagyságú lovaspályán történik maximum további két ló részvételével.

bottom of page