top of page

Programok
Ez tetszeni fog!

Kikapcsolódás: A Gidrán Majorban a kikapcsolódás önmagáért beszél, hiszen a madarak, a fák "hangja" az éjjeli csillagfény áradat maga feledteti a mindennapok nehézségeit. De e mellett természetesen mindenhez is közel van a Major, hiszen az "Ország közepe" valójában a hely ahol elhelyezkedik a Gidrán Major. Irány a főváros 20 km, Kecskemét 25 km, Ceglédi fürdők 15km, Ceglédberceli borvidék 14km, Dabasi vásári forgatag 13 km...A Gidrán Major éves szinten mintegy két tucat saját programmal készül a látogatók számára, melyek lovas, természetjáró, futó és kerékpár versenyek. Ha Ö mégis egyéni programként kívánja mindezt kipróbálni arra is lehetőség van. Az országban egyedülállóan digitális tájékozódási pályák tucatjai vezetik Önt az ismeretlen erdőben ismerősként, hiszen csupán követnie kell a digitális tájékozódási útvonalakat, az élmény és az eltévedés garantált! Ha mindezt túravezetővel, hintóval tenné máeg állunk rendelkezésre, egyeztessünk: +36209710258 várjuk hívását

Képernyőfotó 2022-02-22 - 15.30.56 másolat.png
IMG_2203 másolat.HEIC

Élménylovaglás, kalandtúra

Kilovaglás lóháton  A nyerges lovaglások hasonló rendszerben, de aktív lovas tudást ( mind három ló jármódban stabil lovas ) igényelve zajlanak. Lovaink, a magyar fajtájú Kisbéri félvér és Gidrán lovak terephez szokott, de igazi nagy teherbírású katona lovak. Az Ő segítségükkel igény szerint 40-50 km-es túrákra is vállalkozunk.Egyedi lovas szolgáltatások: Lovas attrakcióink repertoárja határtalan… Ez lehet felvonulás, díszelgés, sorfal, menyasszony hintó, de csak a szerenád alkalma is… Tehát ha lovat szeretne a rendezvényre csak hívjon!​


Időpontok:
kedd, csütörtök: 18:00 - 22:00
szombat: 14:00 - 20:00
ár: 10 000 Ft

IMG_3634 másolat.jpg
IMG_8444 másolat_edited.jpg

Hintótúra Bitanggal

3 óra aktív élmény lovaskocsival. A kocsin 5 felnőtt, vagy gyerekekkel vegyesen 6-an férnek el. 

A hintó túráink változatos irányokba zajlanak a Gidrán Majorból indulva és oda érkezve a Felső-Homokhátság vad gazdag vidékén, maximum 20 km távon. A túrák érinthetik Magyarország térképészeti középpontján található ürge parkot, történelmi majorok romjait ( Couburg történet: https://pusztavacs.asp.lgov.hu/telepulestortenet ) ezen túl a csillagtúráink sötétedés után a sík puszta fényszennyezésmentes területein fürkészik az égboltot látogatóink nagy örömére.

Időpontok:
hétfő, szerda, péntek: 19:00 - 21:00
szombat: 10:00 - 12:00
ár: 15 000 Ft 

Kemencézés a Majorban (szállás nélküli prg.)

Egy igazi falusi hangulatú programja invitálunk családoddal, kollégáiddal, barátaiddal együtt. Szülinap, céges összejövetel, baráti találkozó, vagy bármilyen alkalomból jöhettek, a kemencénk a rendelkezésedre áll! Evés, ivás, kikapcsolódás, pihenés. Családi nap: Ha szétszórt a családja találkozzanak az “ország közepén” egész napos szabadtéri tűzrakó használat, mintegy 100 fő befogadására alkalmas szabadtéri szabadidő park, ahol focizhat, tollasozhat, vagy kedvére sorversenyeket is tarthat. A CSALÁDDAL KÖZÖSEN. Kb. 15 fő részére ideális egynapos program.

Időpontok:
egyeztetés szerint 8:00 - 18:00
ár: 50 000 Ft

Képernyőfotó 2022-02-22 - 15.39.15.png

Eseményeink és programjaink folyamatosak és változatosak. Idény jelleggel változnak a tematikák, de nálunk arra is van lehetőség, hogy saját, egyénileg szervezett kirándulásokat csináljon, melyben segítünk és közreműködünk is, és arra is van lehetősége, hogy egy egy előre meghirdetett programunkon vegyen részt. Ehhez kérem kövesse facebook oldalunkat, hogy folyamatosan friss információt kaphasson eseményeinkről.

bottom of page