top of page
Horse Grazing
  • Facebook
  • Instagram

A minőségi takarmány

Sok (sport)lovat etetnek a konvencionális ismereteken és összetevőkön alapuló takarmánnyal. A nem megfelelő takarmányozás miatt sok lónál egészségi problémák alakulnak ki, és emiatt nem tudnak optimális teljesítményt nyújtani.
Az új, tudományosan bizonyított összetevőkkel a HorSeMolen célja egy olyan új lótáp kifejlesztése, amely javítja a lovak egészségét és teljesítményét.


A HorSeMolen küldetése minőségi lótáp és táplálékkiegészítők kifejlesztése és gyártása a jövőképünk megvalósítása érdekében.

Összeálltunk!

Egyenesen az ország közepére hoztuk a minőséget!

Mostantól a Gidrán Majorban is elérhetőek a HorSeMolen kiváló minőségű, és tápértékben gazdag takarmányai. És Önnek egy forinttal sem kell többet fizetnie értük, mint ha a gyártótól rendelné!

Raktárkészletünk rendelkezésére áll, és folyamatosan frissül.

  • Facebook
  • Instagram
Gidrán horseMolen.png

Miért a HorSeMolen?

Minden ló megérdemli, hogy a legnagyobb mértékben figyelembe vegyék a kondícióját és megfelelően gondoskodjanak róla.

Azok a lovak, amelyektől a legnagyobb teljesítményt várják el, és amelyek intenzív munkában vannak, a legjobb gondoskodást igénylik.

 

Az a ló teljesít legjobban, amelyik fitt és jól érzi magát. A HorSeMolen ígérete az, hogy minden ló teljesítményét javítani tudjuk a megfelelő termékekkel és kiegészítőkkel.

A HorSeMolen alapítója, Ralf van Orsouw több, mint 20 év táplálkozás szakértői tapasztalattal rendelkezik. Humán táplálkozási és állat takarmányozási ismereteit összekapcsolta a speciális szakterületével: a ló emésztőrendszerével. Tudja, hogy a ló hogyan és mely traktusban veszi fel a tápanyagokat és hogyan használja fel azokat szokásos és nagy terhelés mellett, így tökéletesen tudja kombinálni a megfelelő tápot és táplálékkiegészítőket, amelyek segítenek a lónak az optimális kondíciója fenntartásában és teljesítménye leadásában. 

 

Minden szakág, minden szint és minden ló esetében más a tápanyagszükséglet. A ló alapkondíciója lényeges kiindulási pontot jelent a helyes takarmányozás kialakításához.

  • Facebook
  • Instagram

Részletekért kérem hívjon:
+36 20 971 0258

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page